Roland Arm-10 I can use with the '' B9C 'software'

Using the software
Juliosoler00gmailcom
Newbie
Newbie
Posts: 6

Roland Arm-10 I can use with the '' B9C 'software'

Post#1 » Wed Mar 09, 2016 2:30 pm

I'm new at this, and I have several questions.
1- I get more resolution and if I can use your sowtware?
2-I use your cherry resin?


Buy this thought maquis which had a resolution of 10 micron, but it is not so, just 50 micron maximum,, need help, it is jewelery work.

Image

jljr99
B9 Maker
B9 Maker
Posts: 403

Re: Roland Arm-10 I can use with the '' B9C 'software'

Post#2 » Wed Mar 09, 2016 5:27 pm

The machine dictates resolution. This has a xy resolution of 0.2mm. That is the worst resolution I have seen. No matter what resin you use it will not make up for the machine's short comings.

User avatar
akgold
B9 Wizard
B9 Wizard
Posts: 2066

Re: Roland Arm-10 I can use with the '' B9C 'software'

Post#3 » Wed Mar 09, 2016 5:56 pm

As he said resin changes will not fix shortcomings of your printer.

Refer this question to the maker of the printer.
the B9 layout,slicing,and print software is printer specific to B9
I'm so far behind I think I'm First !!

Juliosoler00gmailcom
Newbie
Newbie
Posts: 6

Re: Roland Arm-10 I can use with the '' B9C 'software'

Post#4 » Thu Mar 10, 2016 7:02 am

look the print conditions.
Attachments
monofab player.png

fcort
B9 Maker
B9 Maker
Posts: 388
Contact:

Re: Roland Arm-10 I can use with the '' B9C 'software'

Post#5 » Thu Mar 10, 2016 7:43 am

Unfortunately it is not that easy to just switch resin and software and have the machine start printing at higher resolution. Plus it will be very hard to find help on your machine especially if your using different resins and software.

I would suggest that you sell that machine and purchase a b9creator, this way you can really start printing at high resolution.
Also B9creator is perfect for jewelry so this will really help you out.

Best,
Fernando
Red Door Distributions
www.reddoordistributions.com
619-564-6698

User avatar
akgold
B9 Wizard
B9 Wizard
Posts: 2066

Re: Roland Arm-10 I can use with the '' B9C 'software'

Post#6 » Thu Mar 10, 2016 1:04 pm

Juliosoler00gmailcom wrote:look the print conditions.



Sorry we know B9
We don't know monofab

you need to ask monofab they have a website
Go there please.
https://www.rolanddga.com/products/3d/a ... 3d-printer
I'm so far behind I think I'm First !!

Return to “Operation”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Close Menu Shop Forum